Overdreven optimisme?

Covid-19 heeft de kapitaalmarkten nog steeds in zijn greep. Ook wij werden in het begin geconfronteerd met de vraag of er een "script" zou kunnen bestaan met betrekking tot het verloop van de crisis en de gevolgen ervan op lange termijn. Is er een blauwdruk van de financiële crisis van 2008/09 die we kunnen gebruiken? Helaas is het niet zo eenvoudig, zeggen Dr. Bert Flossbach en Thomas Schafföner van Flossbach von Storch.

20200625 GB Exaggerated optimism.pdf

PDF - 974 Kb
Dr Bert Flossbach
Dr Bert Flossbach

Serge Vanbockryck

Senior PR Consultant, Befirm

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van Europa's toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders met meer dan EUR 70 miljard aan beheerd vermogen en meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Tot de cliënten behoren fondsbeleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren en families. 

Alle beleggingsbeslissingen worden genomen op basis van de eigen wereldvisie van het bedrijf, die gebaseerd is op een kritische analyse van de economische en politieke context. Als door de eigenaar geleide onderneming is Flossbach von Storch niet gebonden aan de richtlijnen van een bank of een onderneming.