Natasha Latich benoemd tot hoofd internationale distributie bij Flossbach von Storch

Flossbach von Storch blijft haar internationale activiteiten uitbreiden. Natasha Latich is van Allianz Global Investors (AllianzGI) overgestapt naar Flossbach von Storch en zal zich als hoofd internationale distributie in de toekomst onder andere bezighouden met de distributie van fondsen op buitenlandse markten. Naast de binnenlandse markt zijn de beleggingsfondsen van Flossbach von Storch ook verkrijgbaar in Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, België, Luxemburg, Liechtenstein en Zwitserland.

"Natasha Latich heeft een zeer goed gevoel voor de specifieke kenmerken van internationale markten en de behoeften van onze lokale distributiepartners; ze heeft ook zeer goede connecties binnen de sector", zegt Kurt von Storch, oprichter en CEO van Flossbach von Storch. "We zijn erg blij dat we haar voor FvS hebben kunnen aantrekken."

Natasha Latich werkte eerder ongeveer 16 jaar bij AllianzGI, meest recentelijk als Managing Director, Head of Global Banks in München. Daarvoor werkte ze ook voor het bedrijf in Singapore en New York.

 

Natasha Latich
Natasha Latich

Serge Vanbockryck

Senior PR Consultant, Befirm

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van Europa's toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders met meer dan EUR 70 miljard aan beheerd vermogen en meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Tot de cliënten behoren fondsbeleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren en families. 

Alle beleggingsbeslissingen worden genomen op basis van de eigen wereldvisie van het bedrijf, die gebaseerd is op een kritische analyse van de economische en politieke context. Als door de eigenaar geleide onderneming is Flossbach von Storch niet gebonden aan de richtlijnen van een bank of een onderneming.