Le bourbier fiscal de l'après-Corona

Au lendemain de la grande crise financière de 2008-2009 et de la crise de la dette européenne de 2011-2012, les ratios de la dette publique des pays du G7 ont augmenté en moyenne de 40 % du PIB au total. La pandémie de coronavirus risque de générer un préjudice budgétaire beaucoup plus important. Agnieszka Gehringer, de l'Institut de recherche de Flossbach von Storch, nous fait part de ses réflexions.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van Europa's toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders met meer dan EUR 70 miljard aan beheerd vermogen en meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Tot de cliënten behoren fondsbeleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren en families. 

Alle beleggingsbeslissingen worden genomen op basis van de eigen wereldvisie van het bedrijf, die gebaseerd is op een kritische analyse van de economische en politieke context. Als door de eigenaar geleide onderneming is Flossbach von Storch niet gebonden aan de richtlijnen van een bank of een onderneming.