Het fiscale post-corona moeras

In de nasleep van de Grote Financiële Crisis van 2008-2009 en de Europese schuldencrisis van 2011-2012 is de overheidsschuldquote in de G7-landen gemiddeld met 40% van het bbp gestegen. De coronaviruspandemie zal waarschijnlijk een veel grotere fiscale schade veroorzaken. Agnieszka Gehringer van het Flossbach von Storch Research Institute deelt haar inzichten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van Europa's toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders met meer dan EUR 70 miljard aan beheerd vermogen en meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Tot de cliënten behoren fondsbeleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren en families. 

Alle beleggingsbeslissingen worden genomen op basis van de eigen wereldvisie van het bedrijf, die gebaseerd is op een kritische analyse van de economische en politieke context. Als door de eigenaar geleide onderneming is Flossbach von Storch niet gebonden aan de richtlijnen van een bank of een onderneming.