Flossbach von Storch breidt Belgische aanwezigheid uit met Yannick Nelissen Grade

Duitslands grootste niet-bancaire onafhankelijke vermogensbeheerder versterkt zijn aanwezigheid in België met de aanwerving van Yannick Nelissen Grade. Yannick zal zich richten op de behoeften van Franstalige cliënten, met name in de regio's Brussel, Wallonië en Luxemburg - en zal nauw samenwerken met zijn collega's Eric Pittomvils en Eric Pas, die de afgelopen tien jaar met veel succes de aanwezigheid van het kantoor in België hebben opgebouwd. "We zijn erg blij om Yannick te verwelkomen bij Flossbach von Storch, nu we bewust het team versterken en de kwaliteit van het advies en de service aan onze cliënten verder uitbreiden", zegt Natasha Latich, Hoofd Internationale Distributie bij Flossbach von Storch. Yannick kan terugkijken op een lange carrière in de financiële dienstverlening. Het meest recent werkte hij 15 jaar voor Fidelity, waar hij een sleutelrol speelde in de opbouw van de Belgische aanwezigheid van de vermogensbeheerder. "We kijken uit naar de waardevolle bijdragen die Yannick zal leveren aan onze inspanningen om onze klanten van dienst te zijn en ons bereik in de Belgische en Luxemburgse zakenwereld uit te breiden."

Yannick Nelissen Grade
Yannick Nelissen Grade

Serge Vanbockryck

Senior PR Consultant, Befirm

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van Europa's toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders met meer dan EUR 70 miljard aan beheerd vermogen en meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Tot de cliënten behoren fondsbeleggers, institutionele beleggers, vermogende particulieren en families. 

Alle beleggingsbeslissingen worden genomen op basis van de eigen wereldvisie van het bedrijf, die gebaseerd is op een kritische analyse van de economische en politieke context. Als door de eigenaar geleide onderneming is Flossbach von Storch niet gebonden aan de richtlijnen van een bank of een onderneming.